Insikter - 2023-09-06

7 steg till framgångsrik automation

Inom automation är varje projekt en unik resa, formad efter våra kunders specifika behov och önskemål. Trots olikheterna i projektens natur och omfattning, följer vi alltid en väl beprövad affärsprocess som har utvecklats under många års erfarenhet. Lär dig mer om våra 7 steg för att uppnå automationsframgång och skapa skräddarsydda automationslösningar som överträffar dina förväntningar.

 

Steg 1: Rådgivning och Förstudie – Grundstenen för Succé

Allt börjar med dig. Tillsammans med dig, skapar vi en kravspecifikation som blir grundstenen för hela projektet. Har du en kravspecifikation färdig, utgår vi självklart från den. Vi lyssnar på vad du har för mål, utmaningar och behov för att säkerställa att vårt team har en klar väg att följa. Det är här vår resa mot en framgångsrik automation startar.

Steg 2: Analysering och Beredning – Förtydligande av Visionen

När våra idéer börjar ta form, går vi in i analysfasen som vi kallar beredning. Här skapar vi en detaljerad offert som belyser lösningen i större detalj. Vi förser dig med en tydlig bild av vad projektet kommer att innebära och hur det kommer att förverkligas. Genom öppen kommunikation och noggrann planering ser vi till att vi är på rätt väg.

Steg 3: Utveckling och Konstruktion – Verkställande av Visionen

Nu är det dags att sätta planerna till handling. Vårt dedikerade konstruktionsteam går in i detaljarbetet med fokus på att uppfylla dina krav. Under denna fas håller vi regelbundna avstämningar med dig och ger dig möjlighet att träffa vårt team för att säkerställa att du känner dig trygg med projektets framsteg och resultat.

Steg 4: Tillverkning och Montage – Skapandet av Verktygen för Framtiden

När konstruktionen är klar, överlämnar vi arbetet till våra skickliga tekniker och montörer. Här tillverkas och monteras alla detaljer i våra toppmoderna montagehallar. Kvalitet och precision är våra ledord när vi skapar de verktyg som kommer att forma din framtid.

Steg 5: Verifiering – Kvalitetssäkring i Fokus

Innan leverans genomförs en Factory Acceptance Test (FAT) i våra montagehallar. FAT är din garanti för att det vi har överenskommit verkligen är det som kommer att levereras. Vi sätter vår stolthet i att leverera lösningar som fungerar perfekt från första dagen.

Steg 6: Leverans och Utbildning – Övergången till Framtidens Automation

Efter godkänd FAT levererar vi anläggningen eller maskinen till din fabrik. Vårt team installerar den, utför en Site Acceptance Test (SAT) och erbjuder utbildning om hur maskinen fungerar. Detta finns alltid med som en viktig del av vår leverans.

Steg 7: Service och Support – Långsiktigt Partnerskap

Vårt åtagande slutar inte med leveransen. Vår erfarna serviceavdelning, EA Service, är alltid redo att stötta dig. Vi hanterar garantiåtgärder och erbjuder kontinuerlig support för att säkerställa att din automationslösning förblir i toppskick. För de som önskar kan vi även erbjuda serviceavtal som säkerställer långsiktig framgång.

På Elektroautomatik är vi inte bara automationsexperter; vi är dina partner på vägen till framgång. Varje projekt är en möjlighet att skapa något extraordinärt, och vi är redo att hjälpa dig att förverkliga din vision. Tillsammans tar vi steget mot en automationsframtid som är skräddarsydd för dig och din verksamhet. Elektroautomatik – din partner för automationsframgång!

Är du redo att köra igång?

Kontakta oss redan idag!

 

Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.