Ansök här

Din arbetsroll

I säljteamet hos oss på Elektroautomatik Machine arbetar du i huvudsak med försäljning av CNC-maskiner inom skärande bearbetning. Du är den viktigaste länken i den löpande kommunikationen med våra partners och kunder och med din kunskap om verktygsmaskiner hjälper du kunden utveckla sin verksamhet. Vi erbjuder ett fritt arbete där du också besöker våra kunder för att utveckla och underhålla våra långsiktiga kundrelationer. Du har ditt eget säljdistrikt och du utgår från någon av de orter som vi finns representerade på.

I rollen som säljare hos EA Machine ingår det att:

  • Ta fram maskin-koncept eller tekniska servicetjänster utefter kundens behov.
  • Bereda och kalkylera anbud tillsammans med våra partners
  • Upprätthålla ett nära samarbete med övriga avdelningar på företaget.
  • Bygga och upprätthålla goda relationer med våra kunder.
  • Driva nykunds-bearbetning i din region.

Vår kundportfölj består av både stora och små företag inom flera olika branscher, där många är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning, helst inom automation eller tillverkande produktion.
  • Du har erfarenhet av försäljning, gärna inom automationsbranschen eller inom specialmaskiner.
  • Du har en kreativ problemlösningsförmåga som låter dig hitta unika lösningar på komplexa utmaningar.
  • Du är självgående, har ett affärsinriktat fokus och gillar att jobba nära kunder.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen som säljare bör du ha egen erfarenhet från CNC-maskinbranschen eller från verkstadsindustrin och metallskärande bearbetning, helst som maskinsäljare eller tekniker.

Vi söker dig som med ett positivt synsätt drivs av att arbeta effektivt och strukturerat med eget ansvar för att nå uppsatta mål och resultat. Du är social och har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska med våra kunder och medarbetare. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer och ser stora fördelar av att synka ditt arbete med dina kollegor. Tillsammans är vi starkare!

Har du dessutom ett öga för att kunna se och hjälpa våra kunder utveckla sina verksamheter, ja då är det dig som vi letar efter.

Vi erbjuder

Hos Elektroautomatik är din passion för automation nyckeln till en värld av utmanande uppdrag och spännande utvecklingsmöjligheter. Vi sätter medarbetaren först, värderar hälsa och friskvård högt och tror på styrkan i god gemenskap. Vårt trivsamma och sunda arbetsklimat byggs med våra viktiga ledord kring ansvar, engagemang, affärsmannaskap och samarbete.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Tillsammans har våra medarbetare en bred kompetens inom samtliga områden vilket gör att vi levererar helhetslösningar inom automation till våra kunder – från idé till slutgiltig produktion.  Vår breda kompetens gör att vi tillsammans når vårt mål att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Men inte nog med det. Vi erbjuder också våra kunder konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-05-10, urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.
Omfattning: 
Heltid
Plats: Göteborg/Skövde/Kungsör/Södertälje
Arbetstid: Dagtid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Kollektivavtal: 
Teknikavtalet genom Teknikföretagen

Vi ser fram emot att höra ifrån dig, varmt välkommen med din ansökan.

Ansök här