EA Machine

En helhetslösning för din produktion

På EA Machine är vår affärsidé att kunna ge både dig och din produktion en komplett helhetslösning. Vi levererar maskiner från flera kända maskinleverantörer i världsklass som vi även kan automatisera. Tveka inte att höra av dig till oss så pratar vi mer!

Kontakt
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68

Våra maskinleverantörer

KRAUSE + MAUSER

KRAUSE + MAUSER konstruerar, tillverkar och monterar specialmaskiner över hela världen med bilindustrin som största marknad.

Läs mer om KRAUSE + MAUSER arrow_forward

DBM Technologie

DBM Technologie är en Italiensk leverantör av industriella ytrengöringsmaskiner. DBM etablerades 1984 och har idag försäljning och support över hela världen.

Till DBM Technologie arrow_forward

Shuster Maschinenbau GmbH

Med 40års erfarenhet av CNC maskiner erbjuder Schuster vertikalsvarvar för disc och axeldetaljer med högsta produktivitet och kvalitet. Man kan i samma maskin erbjuda svarvning, fräsning, slipning och kuggtillverkning. Företagets ledord är ”engineering with passion” vilket kan förklaras med flera unika smarta lösningar.

Till Schuster Mashinenbau arrow_forward

Güdel

Güdel är tillverkare av högkvalitativa maskinkomponenter och en leverantör av sofistikerade automationslösningar och maskiner. Bolaget är från Schweiz och har kunder över hela världen.

Till Güdel arrow_forward

Vi är experter på automation

På Elektroautomatik har vi lång erfarenhet inom svensk industri och vi hjälper dig att se till att dina specifika krav och specifikationer uppfylls. Utöver själva maskinen erbjuder vi en helhet med konceptstudie, projektledning, verifiering, installation och igångkörning av hela produktionscellen.

Har du maskiner och kringutrustning i din produktion sedan innan ser vi naturligtvis till att de nya fungerar väl i samspel med de som tidigare är installerade.

Vidare kan vår serviceavdelning EA Service säkerställa att utrustningen producerar driftsäkert över tid.

Vi erbjuder även tjänster såsom:

  • Journummer 24/7
  • Flytt och installation
  • CE-märkning
  • Service och underhåll

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi er vidare.

Kontakta oss arrow_forward