EA Machine

En helhetslösning för din produktion

På EA Machine är vår affärsidé att kunna ge både dig och din produktion en komplett helhetslösning. Vi levererar maskiner från flera kända maskinleverantörer i världsklass som vi även kan automatisera. Tveka inte att höra av dig till oss så pratar vi mer!

Kontakt
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68
play_arrow

Vi hjälper dig med helheten

Vi är med dig hela vägen från start till mål

Utöver själva maskinen erbjuder vi en helhet med konceptstudie, projektledning, verifiering, installation och igångkörning av hela produktionscellen.

Vi integrerar din tidigare produktion med ditt nya system

Har du maskiner och kringutrustning i din produktion sedan innan ser vi naturligtvis till att de nya fungerar väl i samspel med de som tidigare är installerade.

Vi syr ihop säcken med service, utbildning och konsulter

Naturligtvis ska din anläggning fungera felfritt på alla plan. Genom våra affärsområden EA Service, EA Academy och EA Consultant gör vi din leverans komplett.

Våra maskinleverantörer

Makino

Makino Milling Machine Co. Ltd. är erkänt som en av de ledande teknik- och tjänsteleverantörerna inom maskinverktygsindustrin. Makino levererar horisontella och vertikala 3- 4- och 5-axliga bearbetningsmaskiner. De erbjuder både enskilda produktionskoncept och avancerade systemlösningar.

Till Makino arrow_forward

DBM Tecnologie

DBM Tecnologie är en Italiensk leverantör av industriella ytrengöringsmaskiner. DBM etablerades 1984 och har idag försäljning och support över hela världen.

Till DBM Tecnologie arrow_forward

Schuster Maschinenbau GmbH

Med 40års erfarenhet av CNC maskiner erbjuder Schuster vertikalsvarvar för disc och axeldetaljer med högsta produktivitet och kvalitet. Man kan i samma maskin erbjuda svarvning, fräsning, slipning och kuggtillverkning. Företagets ledord är ”engineering with passion” vilket kan förklaras med flera unika smarta lösningar.

Till Schuster Mashinenbau arrow_forward

Höckh

Sedan 1972 har Höckhs rengöringssystem använts över hela världen som en naturlig del av processerna i många industriella produktionsanläggningar. Höcks breda urval sträcker sig från standardlösningar till kundspecifika system.

Till Höckh arrow_forward

Etxetar

Etxetar är en global aktör och ledare inom tillverkningsystem för komponenter inom fordon-, tung- och energiindustrin. Företaget tillhandahåller nyckelfärdiga lösningar, från designprocessen till produktionsstart.

Till Etxetar arrow_forward

Leornardo

Leonardos är en italiensk leverantör av läcktestmaskiner som är väletablerade över stora delar av världen. De levererar nyckelfärdiga lösningar och är verksamma inom industrierna fordon, flyg och försvar.

Till Leonardo arrow_forward

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss