EA Maskin

En helhetslösning för din produktion

På EA Maskin är vår affärsidé att kunna ge både dig och din produktion en komplett helhetslösning. Vi levererar maskiner från flera kända maskinleverantörer i världsklass som vi även kan automatisera. Tveka inte att höra av dig till oss så pratar vi mer!

Fördelar med EA Maskin

På Elektroautomatik har vi lång erfarenhet inom svensk industri och vi hjälper dig att se till att dina specifika krav och specifikationer uppfylls. Utöver själva maskinen erbjuder vi en helhet med konceptstudie, projektledning, verifiering, installation och igångkörning av hela produktionscellen. Vidare kan vår serviceavdelning EA Service säkerställa att utrustningen producerar driftsäkert över tid.

Har du maskiner och kringutrustning i din produktion sedan innan ser vi naturligtvis till att de nya fungerar väl i samspel med de som tidigare är installerade. Vi erbjuder även tjänster så som:

  • Journummer 24/7
  • Flytt och installation
  • CE-märkning
  • Service och underhåll

Våra maskinleverantörer

KRAUSE + MAUSER

KRAUSE + MAUSER konstruerar, tillverkar och monterar specialmaskiner över hela världen med bilindustrin som största marknad.

Läs mer om KRAUSE + MAUSER arrow_forward

DBM Technologie

DBM Technologie är en Italiensk leverantör av industriella ytrengöringsmaskiner. DBM etablerades 1984 och har idag försäljning och support över hela världen.

Till DBM Technologie arrow_forward

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi er vidare.

Kontakta oss arrow_forward