Nyheter - 2021-01-28

Elektroautomatik får helhetsorder från Skaraverken

Elektroautomatik och affärsenheten EA Machine har fått en order från Skaraverken med uppdraget att leverera en helhetslösning innehållande automation, maskiner och tillhörande utrustning.


Johan Willbo, säljchef EA Machine och Emil Fransson, projektledare på Skaraverken.

Elektroautomatiks egen maskinagentur EA Machine har utöver två Hüller Hille bearbetningsmaskiner även fått förtroendet av Skaraverken att leverera tillhörande automation, fixturering för detalj och tillhörande utrustning i cellen.

– Elektroautomatik har visat upp hög kompentens och en förmåga att vara lösningsorienterade. Detta tillsammans med ett högt engagemang hos medarbetarna, bedömer vi kommer ligga till grund för ett långt och utvecklande samarbete, säger Lars Fernow, CEO på Skaraverken.

Komplett bearbetningscell

Projektet, med leverans under våren 2021, består av en komplett bearbetningscell bestående av en visionstyrd plockrobot som betjänar de två bearbetningsmaskinerna från Hüller Hille. Maskinerna från Hüller Hille är en NBV 700 5X och en NBH 5 Speed.

Elektroautomatik fokusområde har länge varit automation, men under de senaste 10 åren har verksamheten stärkts med affärsenheter inom service, utbildning, konsulter och maskiner.

– På Elektroautomatik är vår styrka att vi har möjlighet att erbjuda våra kunder alla delar i kedjan. Är man som kund intresserad av en maskin så kan vi även automatisera den samt erbjuda efterföljande service och utbildning, säger Johan Willbo, säljchef för EA Machine.

Om Skaraverken

Skaraverken har, under nästan 60 år, levererat precisionstekniska komponenter till sina kunder inom verkstadsindustrin. De tillhandahåller svarvning, slipning, fräsning och tillverkar allt från de minsta komponenterna till kompletta maskiner. Skaraverken finns positionerade i Skara.

FÖR FRÅGOR, KONTAKTA
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68
Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.