Nyheter - 2021-05-20

Elektroautomatik skriver partneravtal med premiumleverantör

Elektroautomatiks maskinagentur EA Machine växer och utökar sitt erbjudande med den italienska premiumleverantören Leonardo.

– Tillsammans med Leonardo stärker vi vår position och har möjlighet att skapa ännu mer värde för våra kunder. Vi jobbar på många fronter för att bli en helhetsleverantör av lösningar för industrin med verktygsmaskiner och automationslösningar, säger Johan Willbo säljansvarig på EA Machine.

Leonardo levererar läcktestutrustningar, kontroll av porer i gjutgods, kuggmätningar och monteringsutrustning med inriktning på tillverkningsindustrin. De är representerade i stora delar värden och är kända för sin höga tillförlitlighet, sina välbyggda maskiner och unika lösningar.

Om EA Machine

EA Machine är Elektroautomatiks egen maskinleverantör som representerar flera kända maskinleverantörer på den skandinaviska marknaden. Med Elektroautomatik som bas erbjuder EA Machine sina kunder en nyckelfärdig automationslösning med konceptstudie, projektledning, verifiering, installation och idrifttagning av hela produktionscellen.

Bland maskinleverantörerna finns även Höckh Parts Cleaning Technology, Etxetar, DBM Tecnologie, Schuster Maschinenbau, och HÜLLER HILLE.

Läs mer om EA Machine här

FÖR FRÅGOR, KONTAKTA
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68
Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.