Nyheter - 2023-02-08

Elektroautomatik tecknar avtal med CMZ

Elektroautomatik med affärsområdet EA Machine blir exklusiv representant för CMZ, som är en känd leverantör inom horisontella svarvar.

Förutom svarvar erbjuder CMZ även komplett integrerad automation. CMZ verkar inom branschområdena automotive, flyg, medicinteknik, stansning, slipning och verkstadsindustrin.

Förutom försäljning av svarvar från CMZ kommer Elektroautomatik också att vara CMZ:s svenska kontakt för service och reservdelar.

– Vi är väldigt glada att få jobba med ett så starkt namn som CMZ. Med CMZ i portfolion kommer vi kunna svara ännu bättre på våra kunders önskemål och krav, säger Johan Willbo, säljchef för EA Machine.

CMZ har tillverkat verktygsmaskiner sedan 1945 och tillverkar närmare 500 svarvar per år. De har ett erkänt namn på marknaden och är en ledande leverantör inom sitt segment.

Läs mer om CMZ här

Om EA Machine

EA Machine är Elektroautomatiks egna maskinleverantör, som representerar flera kända maskinleverantörer på den skandinaviska marknaden. Med automationsdelen som bas erbjuder EA Machine sina kunder nyckelfärdiga lösningar med konceptstudie, projektledning, verifiering, installation och idrifttagning av hela produktionscellen.

 

Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.