Nyheter - 2020-06-09

Höckh, ny partner på den skandinaviska marknaden

Elektroautomatiks affärsenhet EA Machine utökar och blir partners med den tyska maskinleverantören Höckh. Detta innebär att EA Machine nu är återförsäljare av Höckhs maskiner och system i Sverige, Norge och Danmark.

Sedan 1972 har Höckhs rengöringssystem använts över hela världen i många industriella produktionsanläggningar. Höcks utbud sträcker sig från standardlösningar till kundspecifika system. Kunderna, stora som små, återfinns inom alla branscher.

– Det är fantastiskt roligt att få med Höckhs som en aktör i portfolion, säger Johan Willbo, säljchef för EA Machine. Deras maskiner och system har gott rykte världen över och vi har märkt att det finns en efterfrågan på den skandinaviska marknaden.

Om EA Machine

EA Machine är en maskinleverantör som levererar maskiner från flera kända maskinleverantörer. Utöver leveransen av själva maskinen kan EA Machine genom Elektroautomatik även erbjuda en helhet med automation, från konceptstudie till igångkörning. I portföljen finns även leverantörerna KRAUSE + MAUSER, DBM Tecnologie och Schuster Maschinenbau GmbH.

Läs mer om EA Machine här

FÖR FRÅGOR, KONTAKTA
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68
Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.