Platsannons

Automationsingenjör PLC

Vi behöver förstärka produktionsanläggningen i Skövde med en automationsingenjör inom området PLC.
Ort: Skövde
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Som automationsingenjör erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba som automationsingenjör av automationsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom robotceller, monteringsutrustningar, specialmaskiner etc. I projekten medverkar du från försäljningsskedet till det att anläggningen är driftsatt och överlämnad till kunden.

Du utgår ifrån våra lokaler i Skövde, men åker då och då ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla. 

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och några års yrkeserfarenhet från PLC-programmering inom industrin. Om du dessutom har erfarenhet från automationsbranschen så ser vi det som meriterande.
  • Du har erfarenhet från programmering av HMI-system, drivteknik, robot, materialhantering och elkonstruktion är det meriterande.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande referenskod i ämnesraden i ditt mail: Automationsingenjör PLC – Skövde

Ansök här

KONTAKTPERSONER