Platsannons

Automationstekniker service: Bli vår automationshjälte!

Hos oss på Elektroautomatik väntar en värld fylld av automationsutmaningar och personlig utveckling!
Ort: Skövde
Område: EA Service
Omfattning: Heltid

Teknik-Mekkat Skövde kallar! Är du den automationshjälte vi letar efter?

Ansök här

Din (super) arbetsroll

Här är chansen för dig att ta på dig manteln som vår alldeles egna ”automationshjälte”. Som automationstekniker på vår eminenta serviceavdelning får du inte bara en arbetsroll; du får en livsroll. Du kommer att trollbinda produktionsutrustningar, sätta robotceller i sitt esse och utföra maskinella mirakler med monteringsutrustningar och specialmaskiner. Allt detta, och du behöver inte ens en magisk hammare eller en osynlighetsmantel!

Du styr ditt superhjälteliv från vårt högteknologiska högkvarter i Skövde. Men oroa dig inte, ditt uppdrag sträcker sig långt bortom dess gränser. Du kommer att göra gästspel hos våra kunder, som sträcker sig från mindre startups till världsledande jättar inom industrin.

Och du är aldrig ensam i denna hjältegärning! Du blir en del av ett starkt team som vet att inga superhjältar är kompletta utan sin sidekick eller sitt team. Tillsammans jobbar vi i nära samarbete, och vi lovar, vi har mycket bättre samarbetsförmåga än Batman och Superman!

Så, är du redo att ta nästa steg i din karriär till automationshjälte hos Elektroautomatik? Anslut dig till oss – Ditt nästa äventyr börjar här! 🌟

Vem är Du? (Eller Snarare, Vilken Superkraft Har Du?) 🦸‍♀️🦸‍♂️

Vi söker inte bara någon. Vi söker en superhjälte i civilkläder! Här är checklistan för att se om du är den vi letar efter:

  • Teknisk kunglighet: Du har teknisk utbildning och kompetens inom automation. En förkärlek för att tänka i nollor och ettor är också en bonus.
  • Kundkommunikationens Spiderman: Du vet att en god relation med kunden är lika viktig som en bra spindelnätssving.
  • Industrins Iron Man: Har du tidigare erfarenhet från industrin? Då kan du vara vår Tony Stark!
  • Programmeringsmagiker: Om du kan trolla med HMI-system, drivteknik, robotar och mer, kommer du passa in här som handen i en superskurks handske.

Men det är inte bara superkrafter vi söker. Vi vill ha en hjälte som är nyfiken, ansvarstagande och strukturerad. En som har sin egen stil men som också kan samspela i en ensemblecast av andra superhjältar. Och det skulle inte skada om du har en positiv attityd; vi har redan nog med ”Batman-dagar”.

Så, är du vår nästa superhjälte? Vi går igenom ansökningar löpande och lägg märke till att personlig lämplighet väger tungt i vår ”Hjälte-vägning”. Skicka in din ansökan och bli en del av vårt super-team! 🌟

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile RoboticsEA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Om EA Service

EA Service är en affärsenhet inom Elektroautomatik som erbjuder tekniska konsulttjänster och service på produktionsutrustningar inom industrin. EA Service är i dagsläget ca 40 personer och finns i Skövde och i Göteborg.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

Sökord: automationstekniker, servicetekniker, tekniker

Kontaktperson