Platsannons

Beredare/Mek-konstruktör inom automation till säljavdelningen

Är du en skicklig säljare med bakgrund som teknisk mek-konstruktör?
Ort: Göteborg
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

I säljteamet hos oss på Elektroautomatik arbetar du i huvudsak med projektförsäljning inom automation. Våra kunder finns inom tillverkande industri med produktions- monterings- och interna logistikprocesser där våra lösningar hjälper till att sy ihop processerna. Vissa av kunderna har god erfarenhet av automation medan andra behöver ditt stöd processen att bygga sin produktion eller ta fram någon helt ny tillämpning av automation. Det är en mycket omväxlande roll med många intressanta och riktigt roliga utmaningar.

I din roll ingår det att:

 • Bygga och upprätthålla goda relationer med våra kunder.
 • Ta fram koncept eller mer detaljerade automationslösningar utefter kundens behov och EA:s Best Practice.
 • Bereda och kalkylera anbud tillsammans med säljteamet.
 • Delaktighet i nykundsbearbetning.
 • Upprätthålla ett nära samarbete med övriga avdelningar på företaget.

Vi erbjuder en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du utgår från huvudkontoret på Hisingen i Göteborg och åker vid behov ut på besök till våra kunder. Vår kundportfölj består av både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla.

Vem är du?

 • Du har teknisk utbildning, helst maskinkonstruktör med automationsbakgrund.
 • Du har erfarenhet av mekanisk konstruktion, gärna inom automationsbranschen eller inom specialmaskiner.
 • Du har erfarenhet av 3D-verktyg, vi använder oss av Inventor.
 • Det är meriterande med erfarenhet av projektförsäljning och särskilt om detta är inom automationsbranschen.
 • Du utmärker dig genom din kreativa problemlösningsförmåga, som låter dig hitta unika lösningar på komplexa utmaningar.
 • Du är självgående, har ett affärsinriktat fokus och gillar att jobba nära kunder.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som är bra på att samarbeta och kommunicera med våra kunder och medarbetare. Du har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Som person är du ansvarstagande och strukturerad och du förstår vikten av att interagera och synka ditt arbete med dina kollegor.

Vi erbjuder

Hos Elektroautomatik är din passion för automation nyckeln till en värld av utmanande uppdrag och spännande utvecklingsmöjligheter. Vi sätter medarbetaren först, värderar hälsa och friskvård högt och tror på styrkan i god gemenskap. Med våra ledord om ansvar, engagemang, affärsmannaskap och samarbete bygger vi ett trivsamt och sunt arbetsklimat för dig att växa i.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och tillsammans är vi ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-05-10, urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.
Omfattning:
Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Teknikavtalet genom Teknikföretagen

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Kontaktpersoner