Platsannons

Elkonstruktör

Är du skicklig på elkonstruktion, har ett intresse för programmering och är redo att ta din karriär till nästa nivå?
Ort: Göteborg
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Är du skicklig på elkonstruktion och har ett intresse för programmering? Är du redo att vidareutvecklas inom dessa områden och vill ta din karriär till nästa nivå? Elektroautomatik, Sveriges ledande automationsintegratör, välkomnar dig till ett team där innovation, mångfald och personlig utveckling står i centrum.

På Elektroautomatik arbetar vi i projektform där du som elkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera teknikområden. Vi arbetar med helhetsåtaganden och du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagande till installation och idrifttagning. Ofta bygger vi upp anläggningen inför FAT i vår egen montagehall där vi också testar och provkör utrustningen innan den levereras till kund.

I din roll tar du fram elunderlag till våra elektriker för montage och installation. Vid installation och idrifttaging är du med ute hos kund där du supportar elektriker och montörer.

Har du erfarenhet av PLC- eller robotprogrammering kommer en del projekt innebära både elkonstruktion och programmering, det bästa av två världar!

Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar.

Du utgår ifrån våra lokaler på Hisingen i Göteborg, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion
  • Du har erfarenhet av E-plan P8 och Elprocad IC
  • Det är meriterande om du har programmerat PLC eller robot och har vilja att framåt utföra programmeringsjobb
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Sistema och maskinsäkerhet

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet Elektroautomatik Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder konsulter, maskiner, service, AGV:er och utbildning genom våra avdelningar:

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

Lär känna några av dina nya kollegor redan nu!

KONTAKTPERSON
Production Manager

Andreas Daläng

andreas.dalang@elektroautomatik.se 031-720 74 08