Platsannons

Teknisk projektledare

Som teknisk projektledare erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar.
Ort: Göteborg
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Som teknisk projektledare erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att parallellt få driva flera projekt av både större och mindre karaktär. Med ett bra affärsmannaskap kommer du ansvara för att projekten drivs på bästa möjliga sätt med fokus på teknik, tid, ekonomi och naturligtvis en nöjd kund. I rollen ingår att ha mycket interna och externa kontakter, både med kunder, leverantörer och konsulter. Din uppgift är att leda, samarbeta och förhandla med alla ingående parter i syfte att nå uppsatta projektmål. Då varje projekt är unikt får du chansen att arbeta med spännande teknik och kundanpassade lösningar.

Du utgår ifrån våra lokaler och besöker våra kunder efter behov i projekten. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Geografiskt så jobbar vi främst med svenska kunder och följer med dem utomlands.

Vem är du?

  • Teknisk utbildning inom automation, el, maskin eller motsvarande.
  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning.
  • Erfarenhet av projekt som kräver personal med flera olika yrkeskompetenser.
  • Erfarenhet av maskinsäkerhet.
  • Du är duktig på att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
  • Vi ser det som mycket meriterande om du är certifierad i exempelvis PMP eller motsvarande.
  • Vi ser det som meriterande om du har kunskap i något CAD-program.

Vidare söker vi dig som har erfarenhet och förmåga att få olika typer av kompetenser att samverka för att nå riktigt bra tekniska lösningar. Du vet hur resurserna ska fördelas. Det är viktigt med förhandlingsvana och förmåga att hantera konflikter. Vi söker en situationsanpassad ledare med god kommunikationsförmåga. I ditt arbete är du strukturerad och duktig på att hålla dina deadlines. Du har en bred teknisk förståelse och en nyfikenhet kring att lära dig mer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile RoboticsEA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

Kontaktperson