Platsannons

Gruppledare inom programmering

I din arbetsroll är du vår främste expert inom programmering och jobbar som gruppledare för samtliga av våra programmerare.
Ort: Göteborg
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Din arbetsroll

I din arbetsroll är du vår främste expert inom programmering och jobbar som gruppledare för samtliga av våra programmerare, både anställda och inhyrd personal. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt, vilket kommer väl till användning när du tillsammans med de andra gruppledarna får vara med och driva gruppens tekniska kompetensen framåt. Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll ingår du i flera av våra kundprojekt och utför uppgifter inom samtliga faser, från projektering till idrifttagning.

Du utgår ifrån våra lokaler på Hisingen i Göteborg, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet från industribranschen
  • Du har mycket god erfarenhet av PLC-programmering
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av SCADA-system, drivteknik, robot och materialhantering

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande referenskod i ämnesraden i ditt mail: Gruppledare programmering – Gbg

Ansök här

 

KONTAKTPERSON
Production Manager

Andreas Daläng

andreas.dalang@elektroautomatik.se 031-720 74 08