Platsannons

Industrielektriker

Vi tror att du precis som oss brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon.
Ort: Skövde
Område: EA Mobile Robotics
Omfattning: Heltid

Ansök här

Vi tror att du precis som oss brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! EAMR kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

Din arbetsroll

Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer ha fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning och installation av kringliggande utrustning. Du arbetar både ensam och i grupp med industrielektriker, mekaniker, projektledare, drifttagare, m.fl.

Det dagliga arbetet är i våra lokaler i Skövde. I arbetet ingår att vara en del av installation och drifttagning. Resor med övernattning förekommer ett par gånger om året både nationellt och internationellt. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Vem är du?

  • Du är industrielektriker.
  • Du har erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer från industriverksamheter.
  • Du har gärna några års yrkeserfarenhet från industribranschen.
  • Du är van att jobba både ensam och i grupp.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa med ett företag i framkant.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Om EA Mobile Robotics

EA Mobile Robotics är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder. EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik.

Läs mer här

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

KONTAKTPERSON
PRODUCTION MANAGER

Carolin Almström

carolin.almstrom@elektroautomatik.se 0500-10 34 10