Platsannons

Industrielektriker

Vi erbjuder dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.
Ort: Skövde
Område: EA Service
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Inom industriella verksamheter kommer du få jobba med serviceåtaganden av både större och mindre karaktär. Du arbetar både ensam och i grupp med intern och extern personal. I din arbetsroll ingår det att jobba med underhåll på våra kunders produktionsmaskiner.

Du utgår ifrån våra lokaler i Skövde. Resor med övernattning kan förekomma. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett team om ca 40 personer fördelat på både Göteborg och Skövde.

Vem är du?

  • Du är utbildad industrielektriker och du har erfarenhet från industrin
  • Du har gärna några års yrkeserfarenhet från industribranschen.
  • Har du även erfarenhet av bearbetningsmaskiner inom tillverkningsindustrin är det meriterande.
  • Du har gärna erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer från industriverksamheter.
  • Du är van att jobba både ensam och i grupp
  • Vi tror att du idag jobbar som industri-/automationselektriker.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile RoboticsEA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Om EA Service

EA Service är en affärsenhet inom Elektroautomatik som erbjuder tekniska konsulttjänster och service på produktionsutrustningar inom industrin. EA Service är i dagsläget ca 40 personer och finns i Skövde och Göteborg.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

Kontaktperson