Platsannons

Ledande elmontör

Är du en erfaren elmontör med ett genuint intresse för elmontage? Vi söker nu en engagerad och kompetent kollega till vårt team i Göteborg.
Ort: Göteborg
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Hos oss erbjuds du en varierande roll med ansvar och arbetsuppgifter från ritning till idrifttagen anläggning. I arbetet ingår bland annat:

  • Ansvara för elinstallation av serieproducerade maskiner
  • Stötta, prioritera och kvalitetssäkra arbeten som utförs av inhyrd personal
  • Hjälpa projektledare med projektplanering
  • Skåpsbyggnation
  • Elinstallation på robotceller och specialmaskiner i Eas lokaler
  • Pneumatikinstallation
  • I/O-tester, isolationsprovning och felsökning
  • Installation av utrustning hos Eas slutkunder

Utrustningar tas fram av projektteam där du kommer att ha ett tätt samarbete med projektledare, el/mek-konstruktörer, programmerare och mek-montörer. Du kommer att stötta och leda flera inhyrda elmontörer och på lite längre sikt bli ansvarig för elmontage på våra standardmaskiner. Installationer hos slutkunder innebär en del resande och veckovis övernattningar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker och det är meriterande om du är auktoriserad elinstallatör. Du har flera års yrkeserfarenhet från industribranschen, och gärna även erfarenhet från automationsbranschen. Du har erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer inom industriverksamheter.

Vi tror att du idag arbetar som industri- eller automationselektriker. Du har B-körkort.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och ett inre driv. Du är självgående, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser att du är duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi värdesätter ett positivt synsätt samt förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt.

Vi erbjuder

Hos Elektroautomatik är din passion för automation nyckeln till en värld av utmanande uppdrag och spännande utvecklingsmöjligheter. Vi sätter medarbetaren först, värderar hälsa och friskvård högt och tror på styrkan i god gemenskap. Med våra ledord om ansvar, engagemang, affärsmannaskap och samarbete bygger vi ett trivsamt och sunt arbetsklimat för dig att växa i.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och tillsammans är vi ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Omfattning:
Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Teknikavtalet genom Teknikföretagen

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Lär känna några av dina nya kollegor redan nu!

Kontaktperson
KONSTRUKTION & MONTAGE-CHEF

Johan Pettersson

johan.pettersson@elektroautomatik.se 031-720 74 04