Platsannons

Mekanikkonstruktör

I rollen som mekanikkonstruktör hos EA Mobile Robotics kommer du att få delta i både utmanande och spännande projekt.
Ort: Skövde
Område: EA Mobile Robotics
Omfattning: Heltid

Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hela vägen från konceptskapande vid försäljning, mekanikkonstruktion i tagna kundprojekt eller interna utvecklingsuppdrag kopplade till någon av våra moduler. Du arbetar i många fall nära företagets kunder och i team med dina interna kollegor inom olika funktioner.

Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer för att hitta nya tekniska lösningar/koncept och för teknisk support. Du har tät dialog med vårt interna montage-team både vid konceptframtagning/konstruktion för att få ett effektivt montage och även vid byggnation för att utveckla våra konstruktioner. I rollen får du möjlighet att bredda din kunskapsbank då dina arbetsuppgifter varierar över tid.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Delaktig i offertarbete, framtagning av mek-koncept, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
 • Dagligen arbeta med koncept- och konstruktionsarbete i CAD-verktyget Inventor/Vault.
 • Jobba med hållfasthetsberäkningar.
 • Vara ett stöd till våra sälj- och inköpsfunktioner.
 • Granska mek-konstruktioner med återkoppling till berörda.

Din profil

Som person är du driven, prestigelös och drivs av att sprida din kunskap för att ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse, gillar kreativ problemlösning och värdesätter engagemang och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är social, affärsmässig och kan föra en god dialog både externt och internt.

Skallkrav

 • Högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande.
 • Minst 5 års erfarenhet inom mekanikkonstruktion, gärna inom automationsbranschen.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Körkort

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av konceptframtagning till konstruktionsunderlag, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
 • Kunskap i Inventor/Vault.

Om EA Mobile Robotics

EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Rekrytering

I den här rekryteringen samarbetar vi med Framtiden.

Läs mer och ansök här