Platsannons

Mekanikkonstruktör

Har du ett genuint intresse för mekanik och problemlösning? Är du sugen på att utvecklas vidare och på sikt ta en större roll i våra projekt?
Ort: Göteborg
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Din arbetsroll

På Elektroautomatik arbetar vi i projektform där du som mekanikkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera teknikområden. Vi arbetar med helhetsåtaganden och du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagande till installation och idrifttagning. Ofta bygger vi upp anläggningen inför FAT i vår egen montagehall där vi också testar och provkör utrustningen innan den levereras till kund.

I din roll ingår det att:

  • Hitta och förfina tekniska koncept som i grova drag definierats i projektets inledande fas.
  • Ta fram 3D-modeller på dina koncept och efter dialog med kunden och projektgruppen även skapa 2D-underlag för tillverkning.
  • Stötta projektledaren med inköpsunderlag samt ta fram dokumentation för det som berör mekaniken i projektet.
  • Stötta och guida våra montörer under montagefasen.

Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. För rätt person finns det goda möjlighet att utvecklas och på sikt stötta vår säljorganisation med tekniska koncept samt även att agera konstruktionsansvarig i projekten. Arbetet görs primärt i Inventor.

Du utgår ifrån våra lokaler på Hisingen i Göteborg, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning.
  • Du har minst 2 års yrkeserfarenhet inom mekanisk konstruktion.
  • Det är meriterande om du har jobbat inom tillverknings- eller bearbetningsindustrin och har erfarenhet av konstruktioner för enstyckstillverkning.
  • Du har erfarenhet av något 3D-verktyg. Meriterande är Inventor och Vault.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder maskiner, service och utbildning genom EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande referenskod i ämnesraden i ditt mail: Mekanikkonstruktör – Göteborg

Ansök här

KONTAKTPERSON
Production Manager

Andreas Daläng

andreas.dalang@elektroautomatik.se 031-720 74 08