Platsannons

PLC-programmerare / koncept

Är du en PLC-programmerare som också behärskar konceptuell programmering?
Ort: Skövde
Område: EA Mobile Robotics
Omfattning: Heltid

Ansök här

Vi tror att du precis som oss brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! På EA Mobile Robotics kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar? Just nu söker vi en erfaren PLC-programmerare till Skövde som också behärskar konceptuell programmering.

Din arbetsroll

Hos oss erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. I rollen som PLC-programmerare kommer du jobba med konceptframtagning, programmering och driftsättning av mobila robotar inom tillverkningsindustrin. Du utgår ifrån våra lokaler i Skövde där vi programmerar, driftsätter och testkör våra AGV:er och AMR:er. Efter leverans åker du med ut till kund och säkerställer att rätt funktionalitet uppnås. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, både nationellt och internationellt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla och bred kompetens.

Vem är du?

  • Du har minst 5 års yrkeserfarenhet från PLC-programmering inom industrin. Om du dessutom har erfarenhet från AGV/AMR-lösningar så ser vi det som mycket meriterande.
  • Du har förmåga att se helheten i hur olika system fungerar och hänger ihop för att ta dig an konceptuell programmering från grunden där så behövs.
  • Du har ett logiskt tänkande och har förmåga att programmera komplexa kommunikationsgränssnitt mot både intern och extern utrustning.
  • Du har djup kunskap inom Siemens TIA Portal både mjukvaru- och hårdvarumässigt.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Meriterande 

  • Erfarenhet från programmering av HMI-system, driv-/reglerteknik och materialhantering.
  • Högskoleingenjörsutbildning inom automation eller liknande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett företag i framkant.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Om EA Mobile Robotics

EA Mobile Robotics är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder. EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik.

Läs mer här

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

KONTAKTPERSON
MANAGER, TECHNIQUE AND PROJECT DEPT.

Johan Karlsson

johan.karlsson@elektroautomatik.se 0500-10 34 24