Platsannons

Projektledare

Till EA Mobile Robotics (EAMR) söker vi nu en erfaren & driven projektledare.
Ort: Skövde
Område: EA Mobile Robotics
Omfattning: Heltid

Ansök här

Vi tror att du precis som oss brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! EA Mobile Robotics kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar? Just nu söker vi en engagerad och driven projektledare till Skövde.

Din arbetsroll

Hos oss erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. I rollen som projektledare kommer du självständigt driva kund- och utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser mot kunder som är både nationella och internationella. En viktig uppgift är att ansvara för dina projekts ekonomi och hantering av avvikelser/risker för att kunna ta rätt beslut. Vissa resor ingår i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Du kommer hantera flera projekt parallellt och motiverar dina projektdeltagare.
  • Du har det övergripande ansvaret för dina projekt och genom att förstå de nästkommande stegen ger du organisationen rätt förutsättningar att nå uppsatta mål.
  • Du ansvarar för planering, styrning och uppföljning för att nå utsatta mål inom teknik, tid och kostnad.
  • Du har löpande kontakt med kunder och leverantörer, där förhandlingar ibland förekommer.

Vem är du?

  • Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande
  • Minst 5 års erfarenhet av en liknande roll
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Utöver det har du en förmåga att planera och prioritera för att ta rätt beslut beroende på de situationer som uppstår.

Meriterande

  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Vana av affärssystem

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig i ditt sätt att arbeta. Du har en förmåga att förstå eventuella risker och jobbar för att minimera dess inverkan.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett företag i framkant.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Om EA Mobile Robotics

EA Mobile Robotics är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder. EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik.

Läs mer här

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

KONTAKTPERSON
MANAGER, TECHNIQUE AND PROJECT DEPT.

Johan Karlsson

johan.karlsson@elektroautomatik.se 0500-10 34 24