Platsannons

Projektledare

Till EA Mobile Robotics (EAMR) söker vi nu en driven projektledare.
Ort: Skövde
Område: EA Mobile Robotics
Omfattning: Heltid

Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker EA Mobile Robotics en engagerad och driven projektledare till Skövde.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt och internationellt. Från målsättning till planering, styrning samt uppföljning av utsatta mål kommer du att leda hela projekten. I rollen förekommer också förhandlingar med kunder och leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvar för planering, styrning och uppföljning för att nå utsatta mål inom teknik, tid och kostnad.
  • Leda projektgrupper och motivera projektdeltagarna till att nå målsättningar.
  • Ha löpande kontakt med kunder och leverantörer.

Din profil

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig. Har en god samarbetsförmåga, du är också driven, har goda ledaregenskaper och är tekniskt intresserad. Social, självständig och har en förmåga att hantera olika personlighetstyper. I tjänsten kommer du ha kontakt med olika personer i projekten, detta ställer därför krav på att du har lätt för att kommunicera.

Skallkrav

  • Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Vana av affärssystem

Om EA Mobile Robotics

EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Rekrytering

I den här rekryteringen samarbetar vi med Framtiden.

Läs mer och ansök här