Platsannons

Serviceingenjör el

Elektroautomatik utökar nu EA Service i Skövde och behöver förstärka teamet med en serviceingenjör el.
Ort: Skövde
Område: EA Service
Omfattning: Heltid

Som serviceingenjör hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer få driva dina egna serviceärenden med direkt återkoppling till kund. Tillsammans med dina kollegor kommer du också få ta hand om supportärenden där våra kunder behöver service i form av avhjälpande, förebyggande eller förbättrande underhåll.

Du utgår ifrån våra lokaler i Skövde, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett team om 40 personer fördelat på både Göteborg och Skövde.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och några års yrkeserfarenhet från industribranschen. Om du dessutom har erfarenhet från automationsbranschen så ser vi det som meriterande
  • Erfarenhet från PLC system av fabrikat Siemens, Rockwell m.fl. är meriterande
  • Erfarenhet från robotsystem av fabrikat ABB och Kuka är meriterande

Vidare söker dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Om EA Service

EA Service är en affärsenhet inom Elektroautomatik som erbjuder tekniska konsulttjänster och service och på produktionsutrustning inom industrin. EA Service är i dagsläget 40 personer och finns i Skövde och Göteborg.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande referenskod i ämnesraden i ditt mail: Serviceingenjör El – Skövde

Ansök här

 

Kontaktperson