Platsannons

Servicetekniker El

Vi kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.
Ort: Göteborg
Område: EA Service
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Inom industriella verksamheter kommer du få jobba i serviceprojekt av både större och mindre karaktär. Du arbetar både ensam och i grupp med intern och extern personal. Ibland är du den ledande montören där det ingår att hålla ihop ett eller flera projekt samtidigt. I din arbetsroll ingår det att jobba med supportärenden där våra kunder behöver service i form av avhjälpande, förebyggande eller förbättrande underhåll. Även skåpbyggnationer och installationer är en del av din vardag. Vill du utveckla dig och lära dig mer inom PLC och robot finns det goda möjligheter för detta.

Du utgår ifrån våra lokaler i Göteborg, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Resor med övernattning kan förekomma. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett team om ca 40 personer fördelat på både Göteborg och Skövde.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och är auktoriserad elinstallatör.
  • Du har minst 5 års yrkeserfarenhet från industribranschen. Har du även erfarenhet från automationsbranschen är det meriterande.
  • Du har erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer från industriverksamheter.
  • Du är van att jobba både ensam och i grupp och har ibland varit den ledande montören.
  • Vi tror att du idag jobbar som industri-/automationselektriker och vill utveckla dig inom PLC och robot.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Om EA Service

EA Service är en affärsenhet inom Elektroautomatik som erbjuder tekniska konsulttjänster och service på produktionsutrustningar inom industrin. EA Service är i dagsläget ca 40 personer och finns i Skövde och Göteborg.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

Kontaktperson
Service- & Installation Manager

Mathias Lejdström

mathias.lejdstrom@elektroautomatik.se 031-720 74 11