Platsannons

Servicetekniker/Idrifttagare av AGV:er & AMR:er

Till EA Mobile Robotics söker vi nu en servicetekniker kombinerat med idrifttagning.
Ort: Skövde
Område: EA Mobile Robotics
Omfattning: Heltid

Ansök här

Har du redan idag en roll inom en underhållsverksamhet eller liknande? Gillar du kundrelationer och vill ta nästa steg i din utveckling? Då har vi jobbet för dig! Hos oss finns möjlighet att resa till spännande kunder både inom Sverige och utomlands. Just nu söker vi en servicetekniker kombinerat med idrifttagning av våra AGV- och AMR-system.

Din arbetsroll

Som servicetekniker är du den som kommer att resa till våra kunder för att utföra funktionsservice, akut- och garantiärenden och/eller produktionssupport för våra AGV:er / AMR:er. Du återkopplar utfallet av kundbesöken både till kunden och till den egna organisationen för att kontinuerligt ta lärdom och utveckla våra AGV- och AMR-leveranser. I de flesta serviceärenden agerar du själv ute hos kunden. Du har alltid ett nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla, bred kompetens och viljan att hjälpa / stötta varandra.

Då du inte gör uppdrag ute hos kund är du delaktig i projekt vid idrifttagning/igångkörning av våra AGV:er / AMR:er i vår verkstad. I slutskedet av våra projekt är du också delaktig för att driva funktionsmässiga punkter till avslut.

Resor och övernattningar är en stor del av tjänsten.

Vem är du?

 • Du har erfarenhet från underhålls- och/eller automationsverksamhet.
 • Du är affärsmässig i din dialog med kunden.
 • Du har ett logiskt tänkande, god felsökningsförmåga och gillar problemlösning ute hos kund.
 • Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt.
 • Du har kunskaper inom Siemens TIA Portal både mjukvaru- och hårdvarumässigt.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du har B-körkort.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer.

Meriterande

 • Teknisk utbildning
 • Erfarenhet av mekaniskt- och/eller elektriskt underhåll
 • Erfarenhet från Siemens S7 Classic-programmering
 • Erfarenhet från arbete med AGV:er / AMR:er.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter med ny teknik, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett växande företag. Exempel på utvecklingsvägar är mot programmering, projektledning etc. Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, glädje och stolthet med en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Om EA Mobile Robotics

EA Mobile Robotics är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder. EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

KONTAKTPERSON
MANAGER, TECHNIQUE AND PROJECT DEPT.

Johan Karlsson

johan.karlsson@elektroautomatik.se 0500-10 34 24