Platsannons

Servicetekniker verktygsmaskiner

Du kommer få driva dina egna serviceärenden med direkt återkoppling till kund.
Ort: Göteborg, Skövde, Kungsör, Södertälje
Område: EA Machine
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Du kommer få driva dina egna serviceärenden med direkt återkoppling till kund. Tillsammans med dina kollegor kommer du också få ta hand om supportärenden där våra kunder behöver service i form av avhjälpande, förebyggande eller förbättrande underhåll. Våra specialmaskiner som vi hanterar service för är bl.a. Makino, Huller Hille, Exte-Tar och Elektroautomatiks produktionsmaskiner.

Du utgår antingen från något av våra kontor eller hemifrån, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Resor med övernattning förekommer. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett team om ca 55 personer fördelat på Skövde, Göteborg, Kungsör och Södertälje.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och några års yrkeserfarenhet från industribranschen.
  • Du har erfarenhet från NC-styrda verktygsmaskiner.
  • Om du har erfarenhet av robotsystem av fabrikaten ABB och Kuka m.fl. så ser vi det som meriterande.
  • Om du dessutom har erfarenhet från automationsbranschen och/eller PLC-system så ser vi det som meriterande.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile RoboticsEA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde, Göteborg, Kungsör eller Södertälje
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

KONTAKTPERSON