Platsannons

Projektledare

Vill du driva projekt mot framtidens automation tillsammans med innovativa projektmedlemmar? Då kan du vara rätt person!
Ort: Skövde
Område: EA Automation
Omfattning: Heltid

Ansök här

Din arbetsroll

Som projektledare på Elektroautomatik har du stor möjlighet att påverka våra leveranser av automationsutrustningar till våra kunder. Varje projekt är kundanpassat och variationen mellan olika företag, branscher samt tekniklösningar är stor.

Din uppgift är att leda, samarbeta och förhandla med alla ingående parter i syfte att nå uppsatta projektmål. Du ansvarar för att projekten drivs på bästa möjliga sätt med fokus på säkerhet, teknik, tid, ekonomi och naturligtvis en nöjd kund.

Du utgår ifrån våra lokaler i Skövde och besöker våra kunder efter behov i projekten.

Vem är du?

  • Vi värderar att du i första hand är rätt person och ser erfarenheter som bonus.
  • Drivs du av att jobba i projektform och känner du att egenskaper som strukturerad, kommunikativ, lyhörd och prestigelös stämmer in på dig – då kan du vara rätt person för oss!
  • Vi söker vi dig som har intresse kring hur ditt ledarskap påverkar människor, löser konflikter och skapar bra arbetsklimat i projektgruppen.

Meriterande

  • Erfarenhet av projektledning.
  • Erfarenhet av maskinsäkerhet.
  • Kunskap inom automation, såsom tidigare erfarenheter av programmering, konstruktion eller montage.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi erbjuder

Som Sveriges största automationsintegratör och med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile RoboticsEA ConsultantEA MachineEA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här

Kontaktperson
PMO & PRODUCTION MANAGER

Samuel Lindholm

samuel.lindholm@elektroautomatik.se 0500-78 33 12