Platsannons

Teknisk beredare sälj

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft, ett affärsinriktat fokus och god erfarenhet av att jobba nära kunder.
Ort: Göteborg
Område: Sälj
Omfattning: Heltid

På Elektroautomatik kommer du att få jobba med välkända och världsledande företag som ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar. Vissa av kunderna har god erfarenhet av automation medan andra behöver ditt stöd i processen att bygga upp och bereda något helt nytt. Tillsammans med teamet kommer du att skapa affärer i både välkända, men också helt nya industrier. Det är en mycket omväxlande roll med många intressanta och riktigt roliga utmaningar.

Din placeringsort kan vara antingen Göteborg eller Skövde, beroende på var du bor. En del resor förekommer, främst i Sverige, men även utomlands. Du ska kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft, ett affärsinriktat fokus och god erfarenhet av att jobba nära kunder. Du har lång erfarenhet av större projektförsäljning och gärna även erfarenhet från automationsindustrin. Du är högskoleutbildad ingenjör eller motsvarande, har en god teknisk förståelse och kan bereda och konceptualisera tekniska projekt.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande referenskod i ämnesraden i ditt mail: Teknisk beredare sälj – Gbg

Ansök här

 

KONTAKTPERSON