Platsannons

Teknisk säljare

Vi växer så det knakar och behöver fler tekniska säljare inom mekanik och el/styr
Ort: Göteborg, Skövde
Område: Sälj
Omfattning: Heltid

Din roll

På Elektroautomatik kommer du att få jobba med välkända och världsledande företag som ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar. Vissa av kunderna har god erfarenhet av automation medan andra behöver ditt stöd i processen att bygga upp och bereda något helt nytt. Tillsammans med teamet kommer du att skapa affärer i både välkända, men också helt nya industrier. Det är en mycket omväxlande roll med många intressanta och riktigt roliga utmaningar.

Din placeringsort kan vara antingen Göteborg eller Skövde, beroende på var du bor. En del resor förekommer, främst i Sverige, men även utomlands. Du ska kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft, ett affärsinriktat fokus och god erfarenhet av att jobbat nära kunder. Du har lång erfarenhet av större projektförsäljning och gärna även erfarenhet från automationsindustrin. Säljerfarenhet är meriterande. Du är högskoleutbildad ingenjör eller motsvarande, har en god teknisk förståelse och kan bereda och driva egna projekt.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden från idé till slutgiltig produktion. Vi stöttar även våra kunder med både service och utbildning genom våra avdelningar EA Service och EA Academy. Vi har sedan ett tag startat en mycket spännande resa där vi jobbar intensivt med att utveckla Elektroautomatik till att bli ledande även inom de nya virtuella och digitala verktygen.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg eller Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande i ämnesraden i ditt mail: Teknisk säljare (ange ort)

 

Kontaktpersoner