Platsannons

Underhållsingenjör el

Du kommer att jobba med att utveckla underhållet hos våra kunder och medverka i anskaffning av produktionsutrustning.
Ort: Göteborg, Skövde
Område: EA Service
Omfattning: Heltid

Till båda våra orter Göteborg och Skövde söker vi nu underhållsingenjörer inom el.

I din roll kommer du att vara placerad hos kund och jobba med underhållsutveckling i projekt och service mot produktion. Framförallt kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll hos våra kunder, men också delta i projekt med fokus på förbättrings- och driftsäkerhetsarbete. I din arbetsroll deltar du i anskaffningsprojekt där din roll är att vara med i specificering av utrustning, verifiering och underhållsupplägg.

Som underhållsingenjör el tillhör du avdelningen Tekniska konsulttjänster där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla. Du utgår ifrån vårt kontor i Göteborg eller Skövde, men beroende på uppdragsgivarens lokalisering kan uppdrag på annan ort förekomma under längre perioder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Vem är du?

  • Du har teknisk utbildning och flera års yrkeserfarenhet som industrielektriker eller underhållstekniker.
  • Du trivs med att jobba i grupp och gillar att driva egna uppdrag, från analys till implementering och uppföljning.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom vår egen utbildningsenhet EA Academy finns det dessutom möjligheter att utbildas av våra främsta experter inom varje område.

Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Om EA Service

EA Service är en affärsenhet inom Elektroautomatik som erbjuder tekniska konsulttjänster och service på produktionsutrustningar inom industrin. EA Service är i dagsläget 40 personer och finns i Skövde och Göteborg.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg eller Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ange följande referenskod i ämnesraden i ditt mail: Underhållsingenjör el – Göteborg/Skövde (ange vilken ort du söker)

Ansök här

Kontaktperson
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15