Referenscase

Vill du se vad vi har gjort för våra kunder?

Våra kunder, både stora och små, återfinns inom flera olika branscher. Bläddra ner så hittar du filmer på ett urval av projekt som vi har jobbat med. Hittar du inte det du söker efter? Hör av dig.

play_arrow
Livsmedel

Automatisk packning av produkter i SRS-lådor

Med hjälp av ett automatiserat flöde uppnådde vår kund inom livsmedelsindustrin en ökad produktivitet och en bättre ergonomi för personalen.

Läs mer här

Livsmedel

Utbyggnad av hydroponisk salladsproduktion hos Ljusgårda

Elektroautomatik hjälper Ljusgårda med en utbyggnad av sin hydroponiska salladsproduktion. Resultatet blir att Ljusgårda går från 2 till 50 ton skördad sallad i månaden på en produktionsyta som byggs ut från 650 till 7000 kvm.

Läs mer här

play_arrow
play_arrow
Logistik

Flexibel robotcell för resning av kartong

Till en kund har Elektroautomatik utvecklat en robotcell för uppvikning och tejpning av kartonger. Robotcellen kan utrustas med 1-6 magasin efter behov. I varje magasin finns det utrymme för ett kartongformat. Magasinen är flexibla och kan ställas om efter önskad storlek.

Läs mer här

Tillverkning

Den automatiserade spånhantering blev en direkt kostnadsbesparing hos CEJN

Till CEJN i Skövde har Elektroautomatik levererat en robotlösning för hantering av spån från svarvade kopplingar. Att automatisera arbetet har medfört att CEJN kan nyttja sina resurser på ett mer effektivt sätt.

Läs mer här

play_arrow
play_arrow
Automotive

Den virtuella idrifttagningen gav kunden en kortare uppstartssträcka

Tillsammans med en kund har Elektroautomatik gjort en virtuell idrifttagning. Utfallet blev minskade uppstartsrisker och en kortare verklig idrifttagning. Hör Martin och Samuel berätta om projektet och värdet med att använda Virtual Commissioning.

Läs mer här

Tillverkning

Robotiserad tillverkningsprocess av plastfönster hos Dometic Seitz

Med hjälp av Elektroautomatik installerade Dometic Seitz ett automatiserat flöde för konturfräsning, hantering och packning av plastfönster.

Läs mer här

play_arrow

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss