Vi hjälper dig med Robotlyftet

Har du sökt eller är intresserad av att söka Tillväxtverkets automationscheckar via Robotlyftet? Elektroautomatik är en av Robotlyftets godkända partners och vi hjälper dig gärna med din investering av automation.

Om du behöver stöttning direkt från start så hjälper vi dig med hur du går tillväga för att komma igång. Vill du sedan använda automationscheckarna hos oss så har vi flera tjänster att erbjuda, oavsett tidigare kunskap eller storlek på ditt företag. Låt oss börja med ett samtal, så tar vi resten sen.

Kontakt
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15

Robotlyftets automationscheckar hjälper dig att komma igång

Rådgivning & utredning

Behöver du hjälp med ett förfrågningsunderlag, en kalkyl eller en rimlig tidplan? Eller vill du ha en kundanpassad workshop för att öka kunskapen om hur automation kan stärka ditt företag? Det är mycket att tänka på när man står inför ett utvecklingsarbete eller en investering av automation. Vi hjälper dig med den rådgivning och utredning som behövs för att du ska känna dig trygg och vara väl förbered.

Konsulter

Har du inte tiden eller kunskapen på ditt företag? Eller behöver du bara hjälp med att komma igång? Våra konsulter hjälper dig på plats med till exempel projektledning, produktionstekniska tjänster och beredning.

Utbildning

Kompetensutveckling är både en investering och trygghet på arbetsplatsen. Genom vår utbildningsenhet EA Academy erbjuder vi dig utbildning inom robot och automation. Vi har ett urval av standardutbildningar, men skapar också kundanpassade utbildningar som vi vid önskemål kan hålla på plats hos dig.

Vad är Robotlyftet?

Robotlyftet är en satsning av regeringen med syfte att främja robotiseringen i svensk industri. Satsningen omfattar 100 miljoner kronor och består av ekonomiskt stöd, utbildningar och nätverksaktiviteter. Målgruppen är tillverkande företag av små och medelstor karaktär.

Robotlyftet är en del av Tillväxtverkets uppdrag inom regeringens program Smart industri.

Läs mer om Robotlyftet hos Tillväxtverket arrow_forward
”En ökad automationsgrad är nödvändig för att behålla ekonomi och konkurrenskraft i den svenska tillverkningsindustrin. Det är viktigt att de företag som ännu inte har tagit fram en strategi för robotautomation börjar agera nu.”

Ove Leichsenring, ordförande i SWIRA, Swedish Industrial Robot Association

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss