EA Consultant

Tekniska konsulter

På EA Consultant har vi möjlighet att hjälpa till med tekniska konsulter för att täcka både tillfälliga och mer långvariga luckor i din industriella verksamhet. Våra experter hjälper till med allt från skapandet av nya fabriker och liner till utskrotning av uttjänt utrustning.

Vi har kompetenser inom följande områden:

  • Projektledare
  • Beredare
  • Underhållsingenjörer
  • Underhållstekniker
  • Produktionsingenjörer
  • Produktionstekniker
  • Chefer inom teknik och underhåll
Kontakt
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15

Våra konsulter

Anders Herngren

Erfaren underhåll- och produktionsingenjör inom automotive, både från bearbetning och montering. Anders jobbar gärna med att skapa driftsäkra och effektiva processer både i nya projekt och genom förbättringsarbete i befintliga utrustningar. Han har goda kunskaper inom driftsäkerhet, kvalitet, ergonomi och arbetssätt.  Han har även en bakgrund som lärare inom teknik och arbetssätt.

Daniel Härström

Daniel är projektledare med lång erfarenhet från automotive och livsmedelsindustrin. Han har en bakgrund som underhållsingenjör och även jobbat med mekanikkonstruktion.

Mats Hultman

Mats är underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Han har arbetat i projekt som eltekniker i anskaffningsfasen, inköp och mottagning av liner och maskiner. Han ha också erfarenhet av driftsäkerhet och förbättringar på befintliga maskiner och har goda kunskaper om skruvdragning. Mats har utfört flera av sina projekt i utlandet.

Max Johansson

Servicetekniker med bakgrund som operatör. Max har mycket erfarenhet inom bearbetningsproduktion och med projekt inom automotive. Han har jobbat med både robotceller och CNC-maskiner är för tillfället verksam inom träindustrin.

Peter Wolak

Ansvarstagande produktionsingenjör med känsla för förbättringsarbeten och flödessimulering. Utöver att ha deltagit i flera kapacitetshöjande projekt, simuleringsuppdrag och installationsprojekt har han också verkat som projektledare och produktionstekniker. Peter drivs av nya utmaningar samt möjligheten att förbättra verksamheten han verkar i.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss