Nyheter - 2024-03-15

Välkommen till Elektroautomatik Open House

En dag i automationens tecken

Den 25 april slår vi på Elektroautomatik upp portarna för ett unikt evenemang – Elektroautomatik Open House. Detta är en unik möjlighet för dig som kund eller intressent att få en inblick i hur vi som helhetsleverantör inom automation kan göra skillnad för er verksamhet. Dagen kommer vara fylld av inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande.

Varför Elektroautomatik Open House?
Vi är inte bara en leverantör av automationslösningar; vi är en partner som täcker hela spektrat av era behov inom automation, från nyckelfärdiga lösningar till maskiner, AGV:er, service och utbildning – ja till och med personal. Vårt koncept som helhetsleverantör innebär att ni som kunder är i trygga händer, vi är här för att erbjuda en komplett lösning som omfattar allt ni behöver för en effektiv och hållbar produktion.

Programmet för dagen – Möte med framtiden
Dagen är rik på föreläsningar från framstående namn som Peter Furhoff från Volvo och Susanne Timsjö från ABB Robotics, som belyser framtiden inom produktion och globala trender i robotics-sektorn. Erik Valvring från Science Park Borås utforskar potentialen i cirkulära affärer. Vår VD, Jonas Kjellberg, står som er värd och guidar er genom dagen.

Utforska vår minimässa
Vid sidan av det inspirerande föreläsningsprogrammet inbjuder vi er till en minimässa där ni kan uppleva produkter och tjänster från ledande aktörer som Seco Tools och Schunk. Detta är en fantastisk möjlighet att se de senaste innovationerna inom automation och bearbetning – allt under ett och samma tak.

Säkra din plats idag
Intresserad av att besöka Open House? Föranmälan krävs. Vänligen fyll i anmälningsformuläret för att registrera dig. Senast den 19/4 behöver vi har din anmälan för att kunna säkra en plats.

Datum: 25 april
Plats: Elektroautomatik, Skövde

Missar inte denna chans att mingla, nätverka och få värdefulla insikter om automationens framtid. Varmt välkommen till en dag där passion för automation möter framtidens möjligheter!

Sidan för anmälan och information finns här: Elektroautomatik Open House

Med reservation för eventuella ändringar.

Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.