Våra specialister

På Elektroautomatik är personalen vår främsta och viktigaste tillgång. I både Göteborg och i Skövde är vi totalt 127 medarbetare som med passion för automation jobbar för att skapa smart automation på högteknologisk nivå.

Nedan kan du läsa om ett urval av våra specialister vi har hos oss på EA Automation. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Kontakt
Production Manager

Andreas Daläng

andreas.dalang@elektroautomatik.se 031-720 74 08

Programmerare | 3 av 16

Programmerare

Frida Olofsson

Frida är programmerare med breda tekniska kunskaper. Från bilindustrin har hon en bakgrund som AGV-specialist, underhållstekniker och underhållselektriker.

Systemkunskaper: Siemens S7, Siemens TIA, WinCCFlexible, WinCC, ABB SattCon, ABB robot, KUKA robot

Programmerare

Phillip Beck

Philip är en av våra mest erfarna programmerare med över 20 års erfarenhet inom PLC. Han har levererat flera prestigefyllda projekt till våra kunder inom automotive, livsmedel och logistik.

Systemkunskaper: Siemens S7, Siemens TIA, WinCCFlexible

Programmerare

Henrik Augustsson

Vår senaste talang till gruppen. Henrik har 17 års bakgrund inom pappers- och processindustrin i roller som bland annat projektingenjör och processtekniker.

Systemkunskaper: Siemens S7, Siemens TIA, Schneider, ABB, WinCC, DCS, OPC

Mekanikkonstruktörer | 2 av 10

Mekanikkonstruktör

Johan Pettersson

En av våra tekniska ledare med över 20 års erfarenhet. Johan är utbildad maskiningenjör vid Chalmers och har under sin långa karriär hunnit jobba inom de flesta branscher med både stora och små kunder.

Systemkunskaper: Inventor, Vault Professional, AutoCAD, SolidWorks

Mekanikkonstruktör

Niklas Gustafsson

Niklas är en av våra duktiga maskinkonstruktörer. Med 9 års erfarenhet i branschen har han även jobbat med utveckling av maskinprocesser inom den medicintekniska industrin.

Systemkunskaper: Inventor, Vault Professional, AutoCAD

Elkonstruktörer | 4 av 7

Elkonstruktör

Khieng Ly

Khieng är en av våra tekniska ledare inom elkonstruktion. Med sina expertiskunskaper inom ämnet har Khieng 13 års erfarenhet inom automation. Han pratar gärna flytande kinesiska om du ber honom.

Systemkunskaper: E-plan, Elprocad, Sistema

Elkonstruktör

William Petersson

William är elkonstruktör och mekatroniker med en bred förståelse för maskinens ingående delar. Han är utbildad ingenjör från Chalmers och var under studietiden delaktig i det omtalade projektet Smarta fabriker.

Systemkunskaper: Eplan, Elprocad

Elkonstruktör

Khon Tong

Khon är en i gänget av våra elkonstruktörer och har 8 års erfarenhet av automation. Han är utbildad automationsingenjör, har tidigare jobbat med laserskärning inom plåtindustrin och har goda talkunskaper i kinesiska.

Systemkunskaper: E-plan, Elprocad

Visionspecialister | 2 av 6

Visionspecialist

Erik Danauskis

Civilingenjör i teknisk fysik med över 30 års erfarenhet. Han är en av våra tekniska ledare och jobbar med visionbaserade projekt.

Systemkunskaper: PC-baserad vision, Cognex, LMI Gocator, Ifm Vision Assistant, .NET programmering, belysning- & kamerateknik

Visionspecialist

Fredrik Fjellsson

Vår senaste tillskott till visiongruppen. Med 13 års erfarenhet är Fredrik även en duktig programmerare. Nu kombinerar han dessa två roller.

Systemkunskaper: Siemens S5, Siemens S7, Siemens TIA, WinCCFlexible, ABB robot, KUKA robot, Cognex, Ifm Vision Assistant

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi er vidare.

Kontakta oss arrow_forward