Event - 2023-08-15

Vi ses väl i Hannover?

EMO mässan Hannover är en av världens ledande mässor och mötesplatser för tillverkande industri och produktionsteknik. Tillsammans med vår maskinleverantör Makino kommer vi att delta och vi vill gärna träffa dig där!

Genom affärsområdet EA Machine är Elektroautomatik agentur för Makino i Sverige, som är en av de ledande teknik- och tjänsteleverantörerna inom fleroperationsmaskiner. Makino levererar horisontella och vertikala 3–4 samt 5-axliga maskiner och är kända för sin höga kvalitet, precision och avancerade teknologi.

Vad kan du förvänta dig av eventet:

Utforska Makinos sortiment: Montern kommer att vara en plats fylld med de senaste maskinerna, teknikerna och lösningarna från Makinos produktutbud. Det är en unik möjlighet för dig att se hur Makinos produkter kan främja ditt företag. Dessutom kommer flera nyheter presenteras!

Direkta samtal med experter: Våra representanter kommer att vara på plats för att svara på dina frågor, diskutera dina behov och utforska hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att passa just din verksamhet.

Nätverkande möjligheter: EMO Hannover är en samlingsplats för ledande företag och experter inom maskinindustrin. Ta tillfället i akt att nätverka med branschexperter, potentiella partners och skapa nya affärskontakter.

Mingel i vår monter

Tisdag den 19 och torsdag den 21 september bjuder vi in till mingel i montern med start klockan 18:00 (föranmälan krävs, se länk nedan)

Kom och häng med oss i vår monter tillsammans med vår maskinleverantör Makino. Vi kommer inte bara visa upp våra senaste produktnyheter och lösningar från Makino, utan vi skapar dessutom ett nätverk fullt av möjligheter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en unik smakupplevelse i vår monter då vi har i glädjen att presentera en extraordinär del av den japanska kulturen och kulinariska hantverket – sushi!

Vänta inte för länge med att säkra din plats för kvällens festligheter – antalet platser är begränsade. Låt oss tillsammans uppleva denna mässa på ett nytt sätt och ha ett fantastiskt möte i Hannover!

Vid anmälan till mingel ingår 1st dags biljett till mässan.

Anmälan till Mingel: Mingla med oss i Hannover

Vill  boka ett möte med oss på plats? Boka möte här

 

FÖR FRÅGOR, KONTAKTA
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68
Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.