Behöver du låna en teknisk konsult?

På EA Consultant har vi möjlighet att hjälpa till med tekniska konsulter för olika typer av uppdrag. Med allt ifrån projektledning till underhållsingenjörer så erbjuder vi högteknologisk kompetens som täcker både tillfälliga och mer långvariga luckor i din verksamhet. För att kunna matcha dina behov så bra som möjligt så kommer vi gärna på besök hos dig innan start. Hör gärna av dig, så börjar vi med ett samtal.

Kontakt
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15

Vi optimerar din produktion

På EA Consultant tillhandahåller vi tjänster enligt dina behov. Låt oss tillsammans reda ut vad som behövs för att få din produktion att prestera med högsta möjliga output. Vi erbjuder bland annat:

  • Tekniska konsulter
  • Förstudie automation
  • Anskaffning
  • Underhållsanalys

Våra konsulter

PROJEKTLEDARE

Conrad Lidholm

Erfaren projektledare med mycket erfarenhet av utlandsprojekt inom automotive. Conrad har tidigare även jobbat inom tillverkningsindustrin och har även en bakgrund som mekanikkonstruktör och arbete inom produktionsteknik.

PROJEKTLEDARE

Kristian Johansson

Projektledare med lång erfarenhet inom branscherna automotive, telecom och förpackning. Kristian har goda kunskaper inom kapabillitet- och duglighetsutvärderingar.

PROJEKTLEDARE

Matz Andersson

Matz är projektledare med en bakgrund som mekanikkonstruktör. Med sin långa erfarenhet av automation har Matz med sig kunskaper från de flesta industriella verksamheter.

PROJEKTLEDARE

Daniel Härström

Daniel är projektledare med lång erfarenhet från automotive och livsmedelsindustrin. Han har en bakgrund som underhållsingenjör och även jobbat med mekanikkonstruktion.

PROJEKTLEDARE

Mats Hellman

Konsult inom projektledning, investeringsförstudier och beställarkompetens. Mats har bred teknisk erfarenhet och har jobbat inom industriområdena automotive, verkstad, trä, möbel och process.

UNDERHÅLLSINGENJÖR

Robert Lindner

Underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Robert har goda kunskaper i hur konstruktionen och utformningen påverkar driftsäkerheten och outputen i en maskinutrustning. Han vet också vikten av att göra en bra kravställning vid anskaffning.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi er vidare.

Kontakta oss arrow_forward