EA Consultant

Behöver du låna en teknisk konsult?

Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder inom industrin med teknisk expertkompetens. Beroende på hur behovet ser ut hos dig så har vi möjlighet att täcka både tillfälliga och mer långvariga luckor i din verksamhet. Våra experter har breda kunskaper inom de flesta branscher inom industrin.

Hör av dig, så börjar vi med ett samtal!

 

Kontakt
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15
play_arrow

Vad sägs om en projektledare eller en underhållschef?

Vilken roll är du i behov av? Vi har tekniska experter inom rollerna:

  • Projektledare
  • Beredare
  • Konstruktörer
  • Underhållsingenjörer
  • Produktionsingenjörer
  • Produktionstekniker
  • Underhållschefer
  • Tekniska chefer

Vi erbjuder även tjänstepaket såsom förstudie, risk- och rotorsaksanalys, produktionsanalys, flödessimulering, produktionsoptimering och logistikanalys.

Våra tekniska konsulter

Agne Frid

Agne är underhållsingenjör med lång erfarenhet av automotive. Han har arbetat i projekt som eltekniker i anskaffningsfasen, inköp och mottagning av liner och maskiner. Han har också erfarenhet av driftsäkerhet och förbättringar på befintliga maskiner. Agne är också yrkeslärare i el & automation samt har black belt inom Six Sigma-metodiken.

Anton Aradszky

Anton är en mångfacetterad projektledare med produktionsteknisk bakgrund. Anton är van att jobba väldigt brett och har drivit bland annat  maskinsäkerhetsprojekt, kapacitetshöjande projekt, anskaffningsprojekt samt projekt som berört standardiserade arbetssätt.

Gustaf Hermansson

Engagerad produktionsingenjör med stort intresse för effektiviseringar och förbättringsarbeten. Gustaf har erfarenhet som produktionstekniker i olika typer av projekt inom gjutning och montering. Han jobbar gärna med att skapa och utveckla effektiva processer, arbetsplatser och metoder.

Jonas Lindberg

Mats Hultman

Mats är underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Han har arbetat i projekt som eltekniker i anskaffningsfasen, inköp och mottagning av liner och maskiner. Han ha också erfarenhet av driftsäkerhet och förbättringar på befintliga maskiner och har goda kunskaper om skruvdragning. Mats har utfört flera av sina projekt i utlandet.

Oskar Granlund

Peter Wolak

Ansvarstagande produktionsingenjör med känsla för förbättringsarbeten och flödessimulering. Utöver att ha deltagit i flera kapacitetshöjande projekt, simuleringsuppdrag och installationsprojekt har han också verkat som projektledare och produktionstekniker. Peter drivs av nya utmaningar samt möjligheten att förbättra verksamheten han verkar i.

Robert Lindner

Underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Robert har goda kunskaper i hur konstruktionen och utformningen påverkar driftsäkerheten och outputen i en maskinutrustning. Han vet också vikten av att göra en bra kravställning vid anskaffning.

Anders Herngren

Erfaren underhåll- och produktionsingenjör inom automotive, både från bearbetning och montering. Anders jobbar gärna med att skapa driftsäkra och effektiva processer både i nya projekt och genom förbättringsarbete i befintliga utrustningar. Han har goda kunskaper inom driftsäkerhet, kvalitet, ergonomi och arbetssätt.  Han har även en bakgrund som lärare inom teknik och arbetssätt.

Erik Hemberg

Produktionsingenjör med stort engagemang för kundens verksamhet. Har under sin karriär verkat som både tekniker och projektledare men också som ansvarig för en av våra kunders elektrifieringsresa.

Johan Brehmer

Johan är en strukturerad och driven projektledare med automationsteknisk bakgrund. Innan Johan tog klivet över till projektledare verkade han som automationsingenjör. Johan har vid flera tillfällen hjälpt våra kunder att implementera MES-system och är något av en specialist på detta

Jörgen Nabbing

Jörgen är projektledare med lång erfarenhet från automotive. Han har en bakgrund som produktionstekniker, beredare och projektledare för nyanskaffning av utrustning och implementering av nya produkter i befintlig utrustning. Han har också erfarenhet av förbättringsarbete med fokus på teknisk renhet.

Max Johansson

Max är projektledare med ett förflutet inom bearbetning. I och med det har han en god förståelse för hur bearbetningsprojekt ska drivas på rätt sätt. Max har även varit med en av våra kunder och drifttagit en motorfabrik i kina.

Pär Mechau

Pär är produktionstekniker med en bakgrund som mekanikkonstruktör. Med sin långa erfarenhet av automation har Pär med sig kunskaper från de flesta industriella verksamheter.

Pontus Melvinsson

Pontus är automationsteknikern som gärna optimerar och förbättrar processer. Under sin tid på EA har han hunnit med flera projekt där han hjälpt till med att optimera befintliga robotapplikationer men också tagit fram nya automationskoncept. Pontus har även erfarenhet av layout-arbete.

Walter Låstberg

Walter är vår drivna och lösningsorienterade maskiningenjör som de senaste åren verkat inom automotiveindustrin.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss