EA Consultant

Behöver du låna en teknisk konsult?

Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder inom industrin med teknisk expertkompetens. Beroende på hur behovet ser ut hos dig så har vi möjlighet att täcka både tillfälliga och mer långvariga luckor i din verksamhet. Våra experter har breda kunskaper inom de flesta branscher inom industrin.

Hör av dig, så börjar vi med ett samtal!

 

Kontakt
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15
play_arrow

Vad sägs om en projektledare eller en underhållschef?

Vilken roll är du i behov av? Vi har tekniska experter inom rollerna:

  • Projektledare
  • Beredare
  • Konstruktörer
  • Underhållsingenjörer
  • Produktionsingenjörer
  • Produktionstekniker
  • Underhållschefer
  • Tekniska chefer

Vi erbjuder även tjänstepaket såsom förstudie, risk- och rotorsaksanalys, produktionsanalys, flödessimulering, produktionsoptimering och logistikanalys.

Våra tekniska konsulter

Agne Frid

Agne är underhållsingenjör med lång erfarenhet av automotive. Han har arbetat i projekt som eltekniker i anskaffningsfasen, inköp och mottagning av liner och maskiner. Han har också erfarenhet av driftsäkerhet och förbättringar på befintliga maskiner. Agne är också yrkeslärare i el & automation samt har black belt inom Six Sigma-metodiken.

Andreas Ekdahl

Projektledare med en lång erfarenhet av olika bearbetningskoncept och stort kunnande inom CNC-maskiner. Andreas är van att hålla dialog med både nationella och internationella leverantörer. I sin tidigare roll som servicechef är han van att hålla ett högt tempo med många bollar i luften.

Fredrik Åkerlind

Fredrik arbetar som underhållsingenjör inom automotive. Utöver detta har han även flera års erfarenhet som logistikingenjör samt som elektriker.

Gustaf Hermansson

Engagerad produktionsingenjör med stort intresse för effektiviseringar och förbättringsarbeten. Gustaf har erfarenhet som produktionstekniker i olika typer av projekt inom gjutning och montering. Han jobbar gärna med att skapa och utveckla effektiva processer, arbetsplatser och metoder.

Mats Hultman

Mats är underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Han har arbetat i projekt som eltekniker i anskaffningsfasen, inköp och mottagning av liner och maskiner. Han ha också erfarenhet av driftsäkerhet och förbättringar på befintliga maskiner och har goda kunskaper om skruvdragning. Mats har utfört flera av sina projekt i utlandet.

Peter Wolak

Ansvarstagande produktionsingenjör med känsla för förbättringsarbeten och flödessimulering. Utöver att ha deltagit i flera kapacitetshöjande projekt, simuleringsuppdrag och installationsprojekt har han också verkat som projektledare och produktionstekniker. Peter drivs av nya utmaningar samt möjligheten att förbättra verksamheten han verkar i.

Anders Herngren

Erfaren underhåll- och produktionsingenjör inom automotive, både från bearbetning och montering. Anders jobbar gärna med att skapa driftsäkra och effektiva processer både i nya projekt och genom förbättringsarbete i befintliga utrustningar. Han har goda kunskaper inom driftsäkerhet, kvalitet, ergonomi och arbetssätt.  Han har även en bakgrund som lärare inom teknik och arbetssätt.

Daniel Härström

Daniel är projektledare med lång erfarenhet från automotive och livsmedelsindustrin. Han har en bakgrund som underhållsingenjör och även jobbat med mekanikkonstruktion.

Fredrik Meyner

Fredrik är underhållsingenjör med erfarenhet av service, automationsbyggnation och mekanisk konstruktion. Fredrik har 15 år i branschen och har främst jobbat inom automotive.

Jörgen Nabbing

Jörgen är projektledare med lång erfarenhet från automotive. Han har en bakgrund som produktionstekniker, beredare och projektledare för nyanskaffning av utrustning och implementering av nya produkter i befintlig utrustning. Han har också erfarenhet av förbättringsarbete med fokus på teknisk renhet.

Matz Andersson

Matz är projektledare med en bakgrund som mekanikkonstruktör. Med sin långa erfarenhet av automation har Matz med sig kunskaper från de flesta industriella verksamheter.

Robert Lindner

Underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Robert har goda kunskaper i hur konstruktionen och utformningen påverkar driftsäkerheten och outputen i en maskinutrustning. Han vet också vikten av att göra en bra kravställning vid anskaffning.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss