EA Consultant

Behöver du låna en teknisk konsult?

Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder inom industrin med teknisk expertkompetens. Beroende på hur behovet ser ut hos dig så har vi möjlighet att täcka både tillfälliga och mer långvariga luckor i din verksamhet. Våra experter har breda kunskaper inom de flesta branscher inom industrin.

Hör av dig, så börjar vi med ett samtal!

 

Kontakt
Consultant Manager EA Service

Mikael Bogren

mikael.bogren@elektroautomatik.se 0500-78 33 15
play_arrow

Vad sägs om en projektledare eller en underhållschef?

Vilken roll är du i behov av? Vi har tekniska experter inom rollerna:

  • Projektledare
  • Beredare
  • Konstruktörer
  • Underhållsingenjörer
  • Produktionsingenjörer
  • Produktionstekniker
  • Underhållschefer
  • Tekniska chefer

Vi erbjuder även tjänstepaket såsom förstudie, risk- och rotorsaksanalys, produktionsanalys, flödessimulering, produktionsoptimering och logistikanalys.

Våra tekniska konsulter

Anders Herngren

Erfaren underhåll- och produktionsingenjör inom automotive, både från bearbetning och montering. Anders jobbar gärna med att skapa driftsäkra och effektiva processer både i nya projekt och genom förbättringsarbete i befintliga utrustningar. Han har goda kunskaper inom driftsäkerhet, kvalitet, ergonomi och arbetssätt.  Han har även en bakgrund som lärare inom teknik och arbetssätt.

Daniel Härström

Daniel är projektledare med lång erfarenhet från automotive och livsmedelsindustrin. Han har en bakgrund som underhållsingenjör och även jobbat med mekanikkonstruktion.

Mats Hultman

Mats är underhållsingenjör med lång erfarenhet inom automotive. Han har arbetat i projekt som eltekniker i anskaffningsfasen, inköp och mottagning av liner och maskiner. Han ha också erfarenhet av driftsäkerhet och förbättringar på befintliga maskiner och har goda kunskaper om skruvdragning. Mats har utfört flera av sina projekt i utlandet.

Max Johansson

Servicetekniker med bakgrund som operatör. Max har mycket erfarenhet inom bearbetningsproduktion och med projekt inom automotive. Han har jobbat med både robotceller och CNC-maskiner är för tillfället verksam inom träindustrin.

Peter Wolak

Ansvarstagande produktionsingenjör med känsla för förbättringsarbeten och flödessimulering. Utöver att ha deltagit i flera kapacitetshöjande projekt, simuleringsuppdrag och installationsprojekt har han också verkat som projektledare och produktionstekniker. Peter drivs av nya utmaningar samt möjligheten att förbättra verksamheten han verkar i.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss