play_arrow
Om Elektroautomatik

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile RoboticsEA ConsultantEA Machine, EA Service och EA Academy.

Växel
Ring vår växel
031-720 73 00
play_arrow

Nya möjligheter med ny teknik

För en tid sedan påbörjade vi en en spännande resa där vi jobbar intensivt med att utveckla Elektroautomatik till att bli ledande även inom de nya virtuella och digitala verktygen.

Elektroautomatiks mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Våra kontor

Vårt huvudkontor ligger på Hisingen i Göteborg där vi har en egen maskinhall där vi kan kvalitetssäkra produktionen innan leverans.

I Skövde är vi sedan mitten av 1960-talet lokaliserade mitt i den skaraborgska myllan och hösten 2022 invigdes våra nya lokaler på Norra Aspelundsvägen.

Sedan början av 2022 finns vi i Kungsör då vi förvärvade  Elektroautomatik i Mälardalen AB (f.d Trollskes Maskinservice)

Sensommaren 2023 fick vi nycklarna till våra lokaler i Södertälje där vi nu har ett serviceteam på plats.

  • Kärrlyckegatan 20 B, 418 78 Göteborg
  • Norra Aspelundsvägen 9, 541 34 Skövde
  • Kungsgatan 4, 736 36 Kungsör
  • Morabergsvägen 33B, 152 42 Södertälje

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss