Din karriär hos Elektroautomatik

För tillfället sker det inga nyanställningar hos Elektroautomatik, men du är välkommen att skicka in en spontanansökan så sparar vi dig tills dess att situationen ändras.

Kontakt

Välkommen med din ansökan

rekrytering@elektroautomatik.se

Hos Elektroautomatik får du

En personlig utvecklingsplan

Vart vill du i din karriär? När du börjar hos oss så kommer vi tillsammans skapa en personlig utvecklingsplan - oavsett din roll eller hur många års erfarenhet du har. Din utvecklingsplan ser vi över varje år och du har då möjlighet att påverka din framtid hos oss. Med passion för automation vill vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

Hälsa och friskvård

Vår personal är vår viktigaste resurs och därför är vi måna om att sätta människan i fokus. Utöver friskvårdsbidraget får du varje år ta del av aktiva utmaningar där du får chansen att tävla både mot dig själv och dina kollegor. Som anställd hos Elektroautomatik får du även en hälsoförsäkring.

Utbildning och inspiration

Vad vill du lära dig? Genom vår alldeles egna utbildningsenhet EA Academy erbjuder vi både våra kunder och vår personal utbildning inom robot och automation. Våra utbildare är våra främsta experter inom varje område. Som anställd hos oss får du även möjlighet att ta del av våra tekniskt inspirerande frukostträffar som vi anordnar varje år för våra kunder.

Stark gemenskap

På Elektroautomatik tror vi på att en stark gemenskap leder till bra samarbeten och ett gott arbetsklimat. För att främja detta hittar vi flera gånger per år på aktiviteter tillsammans, både arbets- och fritidsrelaterade. En naturlig samlingspunkt är också vår dagliga frukoststund dit alla kommer, oavsett roll. Frukostmackan och kaffet bjuder vi på såklart.
Lediga tjänster

Lediga tjänster i Göteborg

Lediga tjänster i Skövde