Din karriär hos oss

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Som Sveriges största automationsintegratör inom automation har vi stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion.

På Elektroautomatik är personalen vår främsta och viktigaste tillgång. I Göteborg, Skövde, Mälardalen och Södertälje är vi totalt ca 200 medarbetare som jobbar för att skapa automation på högteknologisk nivå.

Vi är alltid intresserade av att lära känna nya duktiga talanger. Sök bland våra lediga tjänster och examensarbeten nedan. Hittar du inte det du är ute efter? Skicka gärna in en spontanansökan.

Håll kontakten med oss

Vi vill gärna ha med dig i vårt nätverk. Besök och följ oss gärna på LinkedIn och Facebook, så missar du inte framtida jobbmöjligheter.

Välkommen med din ansökan

Lediga tjänster

Ledig tjänst

Automationstekniker

Vi söker dig med bred kompetens inom automation.
person
EA Service
place
Göteborg
Heltid
Ledig tjänst

Underhållsingenjör

Vi behöver stärka upp vår verksamhet som växer och för vår kund inom Automotive söker vi nu en ansvarsfull och driven person.
person
EA Consultant
place
Göteborg
Heltid
Ledig tjänst

Elkonstruktör

Är du skicklig på elkonstruktion, har ett intresse för programmering och är redo att ta din karriär till nästa nivå?
person
EA Automation
place
Göteborg
Heltid
Ledig tjänst

Tillverkningschef

Vill du vara med och leda och forma framtiden för mobila robotar?
person
EA Mobile Robotics
place
Skövde
Heltid
Ledig tjänst

Automationstekniker sökes till Elektroautomatik i Skövde

Vi söker en lösningsorienterad Automationstekniker som vill vara en nyckelaktör i Elektroautomatiks framtid.
person
EA Service
place
Skövde
Heltid
Ledig tjänst

Säljare av verktygsmaskiner till Elektroautomatik Machine

Är du en skicklig säljare med stort tekniskt intresse? Då vill vi ha med dig i vårt team!
person
EA Machine
place
Göteborg, Kungsör, Skövde, Södertälje
Heltid
Ledig tjänst

Ledande elmontör

Är du en erfaren elmontör med ett genuint intresse för elmontage? Vi söker nu en engagerad och kompetent kollega till vårt team i Göteborg.
person
EA Automation
place
Göteborg
Heltid
Ledig tjänst

Produktionsledare Automation

Vi söker en nyckelperson till vår automationsenhet! Du kommer att leda ett dynamiskt team och ansvara för att optimera produktionen.
person
EA Automation
place
Göteborg
Heltid

Det här är vi

Ansvar och Accountability

Ansvar och accountability är grundpelaren för allt vi gör. Ansvar innebär att vi fullföljer våra åtaganden, levererar i tid och håller den kvalitet vi har lovat. Accountability går ett steg längre och handlar om att vi alltid står till svars för våra handlingar och beslut, både internt och externt. Detta skapar ett viktigt förtroende hos våra kunder och partners

Engagemang

Engagemang är hjärtat i vår företagskultur! Engagemang handlar om att ta initiativ, visa ansvarstagande och sträva efter att överträffa förväntningar, både internt och externt. Engagemang är nyckeln till att bygga långsiktiga relationer och skapa en arbetskultur som uppmuntrar till utveckling och framgång.

Affärsmannaskap

På företaget tänker och agerar vi affärsmässigt i allt vi gör. Affärsmannaskap handlar om att förstå och agera utifrån både företaget och kundens affärsbehov. Det innebär att se möjligheter, tänka långsiktigt och söka de mest kostnadseffektiva och hållbara lösningarna.

Samarbete

Genom samarbete bygger vi starka och långsiktiga relationer. Samarbete är en filosofi som genomsyrar hela vår organisation. Genom ett nära samarbete mellan teamen kan vi hitta synergier mellan avdelningarna för att nå de bästa lösningarna för våra kunder.

Hos oss får du

En personlig utvecklingsplan

Vart vill du i din karriär? När du börjar hos oss så kommer vi tillsammans skapa en personlig utvecklingsplan - oavsett din roll eller hur många års erfarenhet du har. Din utvecklingsplan ser vi över varje år och du har då möjlighet att påverka din framtid hos oss. Med passion för automation vill vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

Hälsa och friskvård

Vår personal är vår viktigaste resurs och därför är vi måna om att sätta människan i fokus. Utöver friskvårdsbidraget får du varje år ta del av aktiva utmaningar där du får chansen att tävla både mot dig själv och dina kollegor. Som anställd hos Elektroautomatik får du även en hälsoförsäkring.

Utbildning och inspiration

Vad vill du lära dig? Genom vår alldeles egna utbildningsenhet EA Academy erbjuder vi både våra kunder och vår personal utbildning inom robot och automation. Våra utbildare är våra främsta experter inom varje område. Som anställd hos oss får du även möjlighet att ta del av våra tekniskt inspirerande frukostträffar som vi anordnar varje år för våra kunder.

Stark gemenskap

På Elektroautomatik tror vi på att en stark gemenskap leder till bra samarbeten och ett gott arbetsklimat. För att främja detta hittar vi flera gånger per år på aktiviteter tillsammans, både arbets- och fritidsrelaterade. En naturlig samlingspunkt är också vår dagliga frukoststund dit alla kommer, oavsett roll. Frukostmackan och kaffet bjuder vi på såklart.

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss