Du är nu ett steg närmare hållbar automation

Visst blir du också piggare av en promenad i friska luften. Och alla vet väl att en portion med närodlade grönsaker är bra för både kropp och klimat.

Men hur får man egentligen hållbar automation? För oss är det lika självklart som att ha en hållbar dag på jobbet. Våra åtgärder gör att vi stolt kan säga att vi levererar hållbar automation till svensk industri.

Som vår kund hjälper du oss att hjälpa miljön

Många små handlingarna kan i sin helhet skapa något riktigt stort. Därför har vi valt att tillsammans med våra kunder plantera träd. Detta betyder att vi gemensamt minskar fattigdomen och globalt förbättrar miljön i utsatta områden.

Hittills har vi planterat

2819

träd

Vår hållbarhetspolicy

Driftsäkra kvalitetsmaskiner

Vi utvecklar och bygger hållbar automation med fokus på att kunden ska få rätt lösning med hög kvalitet. Som helhetsleverantör har vi all teknisk kompetens inhouse.

Väl utvecklad serviceorganisation

Vi vet vikten av en driftsäker anläggning. Rätt serviceåtgärder stärker utrustningen, ger den en lång livslängd och skapar en hållbar automation.

Närproducerad automation

De flesta av våra partners finns i Sverige och i vårt närområde. Därigenom bidrar vi till den svenska industrins utveckling av automation. Närheten gör att vi har låg klimatpåverkan när det gäller transporter och utsläpp.

Vi jobbar aktivt med våra certifieringar

  • Vi är ISO 14001- och ISO 9001-certifierade sedan 2011
  • Flera av våra stora kunder utför regelbundet hållbarhetscertifieringar på oss, vilket är ett krav för att få vara leverantör.

Redo att köra igång?

Hör av dig, så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss