Nyheter - 2021-08-06

EA Machine blir exklusiv partner för Makino på den svenska marknaden

Från och med 1 augusti är Elektroautomatik med affärsområdet EA Machine exklusiv representant för Makinos produkter och tjänster för part production i Sverige. Förutom försäljning inom segmentet part production från Makino kommer Elektroautomatik också att vara Makinos svenska kontakt för service och reservdelar i detta segment.

Makino Milling Machine Co. Ltd. är erkänt som en av de ledande teknik- och tjänsteleverantörerna inom verktygsmaskiner. Företaget är noterat på Tokyobörsen och har cirka 4800 anställda i hela Amerika, Europa och Asien och är väl representerade inom svenska tillverknings industrin. Makino levererar horisontella och vertikala 3- 4- och 5-axliga bearbetningsmaskiner. De erbjuder såväl enskilda produktionskoncept som avancerade systemlösningar.

– Vi är väldigt glada att få jobba med ett så starkt namn som Makino i framtiden, säger Johan Willbo, säljchef för EA Machine. Med Makino i portfolion kommer vi kunna svara ännu bättre på våra kunders önskemål och krav.

Om EA Machine

EA Machine är Elektroautomatiks egna maskinleverantör, som representerar flera kända maskinleverantörer på den skandinaviska marknaden. Med automationsdelen som bas erbjuder EA Machine sina kunder nyckelfärdiga lösningar med konceptstudie, projektledning, verifiering, installation och idrifttagning av hela produktionscellen.

Bland maskinleverantörerna finns även Leornardo, Etxetar, DBM Tecnologie, Schuster Maschinenbau GmbH och Höckh.

Läs mer om EA Machine här

 

 

FÖR FRÅGOR, KONTAKTA
Sales Manager EA Machine

Johan Willbo

johan.willbo@elektroautomatik.se 0500-78 33 68
Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.