Nyheter - 2024-07-08

Elektroautomatik stärker upp affärsområdet Machine med ny säljare

Välkommen Pontus Andersson – Ny säljare på EA Machine!

Vi är glada att meddela att Pontus Andersson har anslutit sig till vårt team på Elektroautomatik Machine som säljare.

Pontus kommer att spela en nyckelroll hos oss, och vi är säkra på att hans omfattande erfarenhet och kunskap inom verktygsmaskinbranschen kommer att vara en stor tillgång för både oss och våra kunder.

Med över 11 års erfarenhet från Gleason Corporation, en global ledare inom utveckling och tillverkning av produktionssystem för precisionsbearbetning av kugghjul, har Pontus utvecklat en imponerande teknisk förståelse för produktionsmaskiner och en fingertoppskänsla för kundernas behov.

Pontus breda kompetens inom skärande bearbetning kommer att stärka våra kundrelationer och driva vår försäljning framåt. Hans engagemang och expertis gör honom till en viktig spelare i vår strävan efter innovation, tillväxt och kundnöjdhet.

– Vi är övertygade om att han inte bara kommer att vara en tillgång för EA Machine, utan också en viktig del i vår strävan att leverera förstklassiga lösningar till våra kunder, säger Johan Willbo, affärsområdeschef på Elektroautomatik Machine

Om du är nyfiken på EA Machines breda sortiment och vill utforska hur våra maskiner kan lyfta din produktion till nästa nivå, tveka inte att ta kontakt med Pontus. Han står redo att lyssna, ge råd och finna den bästa lösningen för just ditt behov.

Kontakta Pontus Andersson:
Tel: 0227-69 90 05
E-mail: pontus.andersson@elektroautomatik.se 


Elektroautomatik Machine – Din partner för innovativa verktygsmaskiner

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar och tjänster för att möta dina produktionsbehov. Med vårt erfarna team och avancerade teknologi är vi redo att hjälpa dig att nå nya höjder inom tillverkning och bearbetning.

Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.