Nyheter - 2023-12-12

Nytt kapitel för Elektroautomatik

Elektroautomatik i Sverige AB välkomnar EA Mobile Robotics och EA Mälardalen – Sveriges största automationsintegratör blir genom förvärv ännu starkare

Idag markerar en betydelsefull milstolpe för oss på Elektroautomatik i Sverige AB då vi stolt välkomnar våra två dotterbolag, EA Mobile Robotics och EA Mälardalen, in i vår verksamhet genom en strategisk fusion.

Denna fusion innebär en nyckelutveckling för oss, vilket tydliggör vårt erbjudande på marknaden och utvidgar vår kapacitet att leverera innovativa automationslösningar. Genom detta steg bekräftar vi vårt åtagande att vara ledande inom automation i Sverige, med ett bredare och mer diversifierat utbud till fördel för våra kunder.

– Genom denna sammanföring av expertis och resurser, stärker vi vår förmåga att möta våra kunders behov på ett mer omfattande sätt, säger Jonas Kjellberg, VD för Elektroautomatik i Sverige AB. Vi ser detta som ett spännande steg framåt för både vårt team och våra kunder, och det speglar vår ambition att alltid ligga i framkant av teknologisk innovation inom automation.

Vi ser med spänning fram emot de nya möjligheter som denna sammanslagning ger oss och är dedikerade till att fortsätta erbjuda exceptionell service och lösningar till våra kunder.

Vänligen acceptera marknadsföring-cookies för att titta på den här videon.